Nalewka z czerwonej porzeczki - Wędrówki po kuchni

Wspaniała nalewka. Klarowna, rubinowa barwa i rozgrzewający finisz. Każdy kieliszek …

Zapiekana feta w cieście francuskim z miodem - Wędrówki po kuchni

Słodka, a zarazem słona przekąska. Lekko chrupiąca, a jednocześnie kremowa …

Nalewka pomarańczowa z kawą - Wędrówki po kuchni

Nalewka pomarańczowa to wspaniały trunek. Zachwyca smakiem i zapachem świeżych …

Nalewka cytrusowa - Wędrówki po kuchni

Nalewka wyróżnia się lekkim, kwaskowym, cytrusowym smakiem z wyczuwalną minimalną …

Zupa grzybowa z makaronem - Wędrówki po kuchni

Esencjonalna i aromatyczna, pełna grzybowego smaku. Bajecznie prosta w przygotowaniu …

Sernik chałwowy - Wędrówki po kuchni

Wiele osób postrzega sernik jako przysmak typowo polski. Owszem: serniki …

Zebra - Wędrówki po kuchni

Puszyste i wilgotne w smaku ciasto, które pamięta jeszcze ponure …

Makowiec na biszkopcie - Wędrówki po kuchni

Najlepszy makowiec. Święta lada moment, więc łapcie przepis. Gwarantuję Wam, …