
Puszyste bananowe placuszki z rabarbarem to wegańskie śniadanie lub deser, który podbije serca całej rodziny. Przygotowane na bazie dojrzałych bananów i kwaskowego rabarbaru, wzbogacone cynamonem i mlekiem roślinnym. Gotowe w zaledwie 30 minut, każda porcja to tylko 119 kcal. Dzięki bananom dostarczają naturalnej energii i potasu. Idealne na weekendowe śniadanie lub słodką przekąskę. Podawaj z odrobiną syropu klonowego i świeżymi owocami dla podkreślenia smaku.
30 min
Przygotowanie
6 min
Gotowanie
36 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 10 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Kokosowy pudding chia
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
15 min
4
326
J
Jadlonomia.com
Racuchy z truskawkami
Chcesz przygotować ciekawe placuszki? Sięgnij najlepiej po przepis na racuchy z truskawkami! Pulchniutkie, słodziutkie... idealne.
30 min
16
95
B
Blendman.pl
Racuchy z bananami – placuszki z bananami
Pulchniutkie racuchy z bananami to świetna opcja na śniadanie nie tylko dla dzieci. W towarzystwie świeżych owoców i syropu klonowego …
20 min
10
71
B
Blendman.pl