Niniejszym ogłaszam, że poniższe wrapy są moim ulubionym obiadem w tym tygodniu z następujących powodów:
- są przepyszne
- są zdrowe i pełne witamin
- są niskokaloryczne
- zrobienie ich zajmuje mi 8 minut (słownie: osiem minut)
W dodatku od wszystkich innych wrapów różni je to, że dzięki puree z czerwonej fasoli nic się z nich nie wysypuje i elegancko się zawijają dzięki czemu nadają się do podróży roli drugiego śniadania lub piknikowego prowiantu. Tym którzy wątpią w swoje zdolności manualne załączam instrukcję zawijania.
P.S. Czy wszyscy już znają zagadkowy palec wskazujący w prawym górnym rogu bloga?
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Piknikowa pasta kanapkowa z batatów, fasoli i prażonego słonecznika
Wegańskie kanapki na piknik lub wyprawę do lasu. Zdrowe, pyszne, pełne chrupiących warzyw i sycące. Czy to w ogóle możliwe? …
Łatwy i szybki wegański pasztet zero waste
Wyrzucacie warzywa po ugotowaniu wywaru na zupę?–nie warto! Przygotujecie z nich kilka pysznych dań, np. ten wegański pasztet zero waste!