
Pyszne meksykańskie wrapy wegańskie – szybki, bezglutenowy i niskokaloryczny obiad pełen świeżych składników. Awokado, czerwona fasola i chrupiąca kapusta włoska tworzą idealną kompozycję smaków. Przygotujesz je w zaledwie 8 minut, dostarczając organizmowi zdrowe tłuszcze i błonnik. Bogactwo witamin z pestek dyni i szpinaku wzmacnia odporność. Świetne na szybki lunch lub lekki obiad. Podawaj z sosem jogurtowym lub salsą dla dodatkowego aromatu.
8 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
8 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/17 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/17
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Piwne tofu z chili
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
4
164
J
Jadlonomia.com
Piknikowa pasta kanapkowa z batatów, fasoli i prażonego słonecznika
Wegańskie kanapki na piknik lub wyprawę do lasu. Zdrowe, pyszne, pełne chrupiących warzyw i sycące. Czy to w ogóle możliwe? …
25 min
4
366
E
Easyvege.pl
Łatwy i szybki wegański pasztet zero waste
Wyrzucacie warzywa po ugotowaniu wywaru na zupę?–nie warto! Przygotujecie z nich kilka pysznych dań, np. ten wegański pasztet zero waste!
75 min
8
397
E
Easyvege.pl