
Buona sera! Być może kogoś to ZASKOCZI, ale na włoskie kopytka wcale nie mówimy GNOCZI, a gnocchi (njoki). Przed Wami batatowe gnocchi ??
Que sera sera, więc nie zabraknie tu sera, bo taplają się one w kremowym sosie z kurkami i śmierdzielem Camembertem, a wspaniałym dopełnieniem jest tu tymianek i kwaskowata porzeczka.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Spaghetti z pesto z pieczonej papryki, z karmelizowaną kukurydzą i fetą
Jeśli całe życie jesz tylko makarony z sosem pomidorowym to na pewno jesteś szczęśliwym człowiekiem, bo są pyszne. Ale skąd …
Cytrynowe spaghetti z orzechowymi klopsikami
Gdy zakochany kundel zobaczył ją po raz pierwszy, wiedział, że nie zdobędzie jej serca za pomocą kiepskich wierszy. Będzie musiał …
Makaron z grzybami i masłem orzechowym
Pobiegnij za mną leśnych duktów szlakiem i przygotuj szybki makaron z grzybami.Masz koszyk grzybów, ale nie masz pomysłu na obiad? …
Lasagne Puttanesca
Ciao! Szykuję dla Was przepis na ku*ewsko smaczną Lasagne Puttanesca. A dlaczego ku*rewsko? Bo puttana to po włosku dzi*ka, ale …