Bezglutenowe brownie z ciecierzycy

90 min
8 porcji
529 kcal
Bezglutenowe brownie z ciecierzycy
Bezglutenowe brownie z ciecierzycy – wegański deser o wysokiej zawartości białka, idealny dla miłośników słodkości bez wyrzutów sumienia. Główne składniki to ciecierzyca, masło orzechowe i gorzka czekolada, które nadają mu bogaty smak i wartości odżywcze. Przygotowanie zajmuje 30 minut (pieczenie 60 minut), a jedna porcja dostarcza aż 20 g białka. Dzięki błonnikowi z ciecierzycy wspiera trawienie. Perfekcyjne na romantyczną kolację w Walentynki lub jako słodka przekąska. Podawaj z lodami kokosowymi i świeżymi malinami.
🍰 Desery 🤗 Comfort food 💝 Walentynkowe 🌾 Bezglutenowe 💪 Wysokobiałkowe
30 min
Przygotowanie
60 min
Gotowanie
90 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 8 porcji 10x
/13 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/13
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Buraczane muffiny z czekoladą
🌱 Wegańska

Buraczane muffiny z czekoladą

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

63 min
12
278
J
Jadlonomia.com
Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie
🌱 Wegańska

Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
2741
J
Jadlonomia.com