Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy

35 min
20 porcji
98 kcal
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy – wegańska przekąska, która podbija serca miłośników słodkości. Kluczowe składniki to delikatna ciecierzyca, aromatyczne masło orzechowe i kawałki gorzkiej czekolady. Gotowe w zaledwie 35 minut (w tym 20 minut przygotowania), każda porcja to tylko 98 kcal. Bogate w błonnik i białko roślinne, idealne dla osób dbających o linię. Świetne na zdrową przekąskę lub lekką kolację. Podawaj z kubkiem ulubionej herbaty lub kawy dla pełni przyjemności.
20 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
35 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 20 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
🌱 Wegańska

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
🌱 Wegańska

Pralinki jak śliwka w czekoladzie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
🌱 Wegańska

Ulubione ciasteczka owsiane

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Dyniowe ciasteczka owsiane
🌱 Wegańska

Dyniowe ciasteczka owsiane

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
312
J
Jadlonomia.com