Bezglutenowy chlebek bananowy

70 min
1 porcja
2573 kcal
Bezglutenowy chlebek bananowy
Puszysty chlebek bananowy – wegańskie i bezglutenowe ciasto, idealne na zdrowe śniadanie lub deser. Przygotowany z mąki jaglanej, bananów i oleju kokosowego, zachwyca delikatną konsystencją i kokosowym aromatem. Piecze się 60 minut, ale przygotowanie zajmuje tylko 10 minut – to szybki przepis na pożywne wypieki. Bogaty w błonnik z mąki jaglanej, wspiera pracę jelit. Świetnie smakuje sam lub z dodatkiem domowego dżemu i filiżanką herbaty. Perfekcyjny wybór na leniwe weekendy lub jako słodka przekąska.
🌅 Śniadania 🍰 Desery 🤗 Comfort food 🌾 Bezglutenowe 🥜 Bez orzechów 🚫 Bez soi
10 min
Przygotowanie
60 min
Gotowanie
70 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/15 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/15
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com