
Bezrybne paluszki – wegańskie i bezglutenowe danie inspirowane dziecięcymi wspomnieniami. Chrupiące tofu w aromatycznej panierce z nori i mieszanki ziół to szybki obiad gotowy w 35 minut. Bogate w białko roślinne, dostarcza także jodu dzięki wodorostom. Idealne dla fanów comfort food w zdrowszej odsłonie. Podawaj z frytkami z batatów i domowym sosem tatarskim na bazie majonezu roślinnego dla pełni smaku.
15 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
35 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 6 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Aromatyczny szpinak z prażonym kokosem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
2
267
J
Jadlonomia.com
Falafel z sezamowym dipem z dyni
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
110 min
25
81
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki faszerowane porami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
95 min
4
170
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki Hasselback
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
6
141
J
Jadlonomia.com