Dzieeń dobry! Podobno kto rano wstaje, temu Pan bób daje. Jeśli jesteście rano w gorącej wodzie kąpani i nie możecie się doczekać śniadania to polecam szybką kąpiel z bobem. Aby przebiegała w przyjemnej, słodkiej atmosferze, do gotującej się wody proponuję oprócz soli dodać trochę cukru. Nie pokażę Wam jak rozebrać bób ze skórki, bo to intymna sprawa. Gdy jest już obrany na talerzu, co na to? Na to Pangrattato. Z wierzchu na raty rozkładamy kawałki burraty. Zaciągam u Was kredyt zaufania, bo to mój ulubiony patent na bób, macie jak w banku eksplozję smaku w 20 minut!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami
Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami to połączenie wyjątkowych smaków i tekstur, które z pewnością zachwycą Was i Waszych …
Carpaccio z buraka
Carpaccio z buraka z brzoskwinią i serem kozim, na rukoli. Świetna alternatywa dla wersji mięsnej. Pyszne i zdrowe danie.
Sałatka z serem kozim, jabłkiem, żurawiną i orzechami włoskimi
Sałatka z kozim serem jabłkiem, żurawiną oraz orzechami włoskimi. Pyszna pożywna sałatka, prosta w przygotowaniu, kolorowa. Przepis
Sałatka ze szparagami, truskawkami, cukinią i serem feta
Wiosenna letnia sałatka ze szparagami, truskawkami, serem feta i cukinią. Z dodatkiem mięty i cytryny. Idealna jako dodatek do grilla …