BOCZNIAKI A'LA ŚLEDZIE W OLEJU Z CHILLI, CEBULĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

Obłędne marynowane boczniaki w oleju z chilli, z cebulką, suszonymi pomidorami i musztarda francuską, która cudnie chrupie. Takie boczniaki smakują przepysznie z kromką chleba, ale także w wersji na ciepło, np. z makaronem ryżowym. Na wigilijnym stole nie może ich zabraknąć!
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
CYNAMONOWA GRANOLA Z ORZECHAMI PEKAN, PŁATKAMI KOKOSOWYMI I SYROPEM KLONOWYM
Półki sklepowe uginają się od różnorodnych mieszanek musli, czy granoli ale zapewniam, że nie znajdziecie żadnej która dorówna chociaż w …
Karmelizowane orzechy z suszonymi śliwkami i brandy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Łososiowa marchewka na trzy sposoby
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Paszteciki z soczewicą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.