
Wegańskie brownie z kremem orzechowym – bogaty deser bez glutenu i cukru, idealny na świąteczny stół. Wyróżniają je aromatyczna kawa, chrupiące orzechy laskowe i puszysty krem z aquafaby. Przygotowanie zajmuje 70 minut, a porcja dostarcza aż 131g białka. Dzięki kaszy jaglanej to źródło wartościowego błonnika. Perfekcyjne na wielkanocny podwieczorek lub imprezowy deser. Podawaj z owocami jagodowymi dla kontrastu smaków i świeżości.
45 min
Przygotowanie
25 min
Gotowanie
70 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Jogurtowy sernik
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
115 min
8
519
J
Jadlonomia.com
Wegański mazurek czekoladowy
Czekoladowo-orzechowy wegański mazurek - jest prosty, błogo pachnie wanilią, a większość składników pochodzi ze "zdrowej półki".
55 min
8
407
E
Easyvege.pl
Czekoladowe ciasto z tahiną
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com