Brownie z kremem orzechowym

70 min
1 porcja
5612 kcal
Brownie z kremem orzechowym
Wegańskie brownie z kremem orzechowym – bogaty deser bez glutenu i cukru, idealny na świąteczny stół. Wyróżniają je aromatyczna kawa, chrupiące orzechy laskowe i puszysty krem z aquafaby. Przygotowanie zajmuje 70 minut, a porcja dostarcza aż 131g białka. Dzięki kaszy jaglanej to źródło wartościowego błonnika. Perfekcyjne na wielkanocny podwieczorek lub imprezowy deser. Podawaj z owocami jagodowymi dla kontrastu smaków i świeżości.
45 min
Przygotowanie
25 min
Gotowanie
70 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/15 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/15
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Jogurtowy sernik
🌱 Wegańska

Jogurtowy sernik

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

115 min
8
519
J
Jadlonomia.com
Wegański mazurek czekoladowy
🌱 Wegańska

Wegański mazurek czekoladowy

Czekoladowo-orzechowy wegański mazurek - jest prosty, błogo pachnie wanilią, a większość składników pochodzi ze "zdrowej półki".

55 min
8
407
E
Easyvege.pl
Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com