
Piejo kury piejo, że Wielkanoc coraz bliżej. Niezłe jaja!
I to nie byle jakie, bo od szczęśliwych kur. Oto chrupiące jaja w panierce z płatków kukurydzianych, faszerowane pastą serową i rzeżuchą. Co prawda gryzmolę jak kura pazurem, ale napisałam dla Was przepis.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Cacy jaja
Nie zadzieraj nosa, nie udawaj Greka, spróbuj cacy jajek, czeka Cię smaków dyskoteka!Tym beznadziejnym rymem nawiązującym do piosenki Czerwonych...
Kisiel żurawinowy
Chodziło za mną coś słodkiego. Włączyłam The Cranberries i udałam się do kuchni. W lodówce znalazłam pudełeczko z żurawiną i …
Wielkanocna babka ziemniaczana
Czasem dosięgają nas codzienne, ziemskie sprawy. Zerknęłam dziś na koszyk z ziemniakami i pomyślałam „Masz Ci babo placek, co zrobić …
Mazurek Tiramisu
To już tradycja, że na burczymiwbrzuchu przed świętami pojawia się on – słodki elegancik. Taki z niego piękniś, że swoje …