
Pyszne wegańskie ciasto bananowe – bezglutenowy deser idealny na słodkie śniadanie lub podwieczorek. Przygotowane z dojrzałych bananów, mleka roślinnego i brązowego cukru, zachwyca wilgotnością i naturalną słodyczą. Pieczenie zajmuje 50 minut, ale przygotowanie to tylko 20 minut – idealne na szybkie danie. Jedna porcja dostarcza aż 43g białka, wspierając mięśnie dzięki zawartości bananów. Podawaj ciepłe z odrobiną syropu klonowego i świeżymi owocami dla pełni smaku.
20 min
Przygotowanie
50 min
Gotowanie
70 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegańskie gofry idealne
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
129
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2531
J
Jadlonomia.com