Ciasto bananowe

70 min
1 porcja
2527 kcal
Ciasto bananowe
Pyszne wegańskie ciasto bananowe – bezglutenowy deser idealny na słodkie śniadanie lub podwieczorek. Przygotowane z dojrzałych bananów, mleka roślinnego i brązowego cukru, zachwyca wilgotnością i naturalną słodyczą. Pieczenie zajmuje 50 minut, ale przygotowanie to tylko 20 minut – idealne na szybkie danie. Jedna porcja dostarcza aż 43g białka, wspierając mięśnie dzięki zawartości bananów. Podawaj ciepłe z odrobiną syropu klonowego i świeżymi owocami dla pełni smaku.
20 min
Przygotowanie
50 min
Gotowanie
70 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2531
J
Jadlonomia.com