Ciasto filo z awokado i z kolendrowym pesto

30 min
10 porcji
Ciasto filo z awokado i z kolendrowym pesto
Chrupiące ciasto filo z awokado – wegańska przekąska z kolendrowym pesto i sokiem z limonki. Przygotowane z cienkich płatów ciasta filo, dojrzałego awokado i świeżej kolendry, gotowe w zaledwie 30 minut. Bogate w zdrowe tłuszcze z awokado, wspierające pracę serca. Idealne na lekką przekąskę lub imprezowy przysmak. Podawaj z dodatkiem chili dla lekko pikantnego akcentu lub świeżymi warzywami dla chrupkości. Proste, smaczne i zachwycające wyglądem!
🥨 Przekąski 🚫 Bez cukru 🥜 Bez orzechów
20 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 10 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
🌱 Wegańska

Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
🌱 Wegańska

Pralinki jak śliwka w czekoladzie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
🌱 Wegańska

Ulubione ciasteczka owsiane

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
🌱 Wegańska

Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
98
J
Jadlonomia.com