
Chrupiące ciasto filo z awokado – wegańska przekąska z kolendrowym pesto i sokiem z limonki. Przygotowane z cienkich płatów ciasta filo, dojrzałego awokado i świeżej kolendry, gotowe w zaledwie 30 minut. Bogate w zdrowe tłuszcze z awokado, wspierające pracę serca. Idealne na lekką przekąskę lub imprezowy przysmak. Podawaj z dodatkiem chili dla lekko pikantnego akcentu lub świeżymi warzywami dla chrupkości. Proste, smaczne i zachwycające wyglądem!
20 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
30 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 10 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pomarańczowe pralinki z migdałów i kokosa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
20
132
J
Jadlonomia.com
Pralinki jak śliwka w czekoladzie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
25
88
J
Jadlonomia.com
Ulubione ciasteczka owsiane
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
15
226
J
Jadlonomia.com
Bezglutenowe ciastka z ciecierzycy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
98
J
Jadlonomia.com