Udało mi się kupić prawdziwe, cienkie jak pergamin ciasto filo! Wyglądało na niezłe wyzwanie, dlatego najpierw przez trzy dni omijałam je szerokim łukiem i zbierałam siły.
Zupełnie niepotrzebnie, bo okazało się, że wystarczy podążać za prostą instrukcją, nie śpieszyć się i nakładać nie za dużo farszu. No właśnie, a co do farszu, to koniecznie z awokado!
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Mleko sojowe – przepis
Przepis ten powstał w czasach gdy nie było ono dostępne w niemalże każdym sklepie, a w sklepach ze zdrową żywnością …
Białkowa kawa kuloodporna (keto, wegańska)
Gęsta i kremowa kawa o smaku czekoladowym, przypominająca cappuccino to hit ostatnich tygodni. Po blendowaniu tworzy się aksamitna pianka, k
Orzeszki sojowe – przepis
Orzeszki sojowe są idealne na imprezę lub do filmu, co więcej dobrze zastępują chipsy i popcorn. Mocno chrupią i w …
Paszteciki ze szpinakiem
Paszteciki ze szpinakiem są proste i szybkie do zrobienia, o ile składniki wyjmiemy wieczorem do rozmrożenia. Na następny dzień wystarczy …