
Ciasto francuskie ze szpinakiem tym razem z dodatkiem karmelizowanych gruszek, które idealnie przełamują smak swoją słodyczą. Przepis ten robiłam jakiś czas temu, z mrożonym szpinakiem, jednakże myślę, że tym razem pokusiłabym się na wersję ze świeżym. Idealne jako przekąska zarówno na zimno jak i na ciepło.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Paluchy z ciasta francuskiego z tofu i serem
Paluchy z ciasta francuskiego z tofu i serem to szybki przepis idealny na imprezę i nie tylko. Śmiem twierdzić, że …
ciastka marchewkowe z płatkami owsianymi i pomarańczą
Ciastka marchewkowe z płatkami owsianymi to kolejna propozycja na zdrową przekąskę, śniadanie w biegu i coś słodkiego w jednym! Są …
owsiane scones z jabłkiem, kokosem i cynamonowym lukrem
Pyszne owsiane scones, idealne na śniadanie w biegu, przekąskę czy nawet deser! Zdrowe, bogate w błonnik. Opcja wegańska i bezglutenowa.
chocolate chip cookies z płatków owsianych (prawie bez cukru, bez mąki)
Mam wrażenie, że przed chwilą pisałam, że jadę na wakacje, a już jestem z powrotem od kilku dni i do …