Ciasto kawowe z kremem

60 min
1 porcja
4612 kcal
Ciasto kawowe z kremem
Puszyste ciasto kawowe – wegański i bezglutenowy deser z nutą kakao i cynamonu. Kluczowe składniki to mąka bezglutenowa, cukier trzcinowy i sok z cytryny, które nadają wyjątkową teksturę. Przygotowanie zajmuje 20 minut, a pieczenie 40 minut – idealne na szybki, domowy wypiek. Jedna porcja dostarcza 39g białka, wspierając mięśnie dzięki roślinnej kompozycji. Świetne na podwieczorek lub słodki akcent po obiedzie. Podawaj z kremem kawowym i tartą gorzką czekoladą dla wyrazistego smaku.
20 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
60 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/15 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/15
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie
🌱 Wegańska

Ekspresowe ciasto czekoladowe z bananami w mocno kawowej polewie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
2741
J
Jadlonomia.com
Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle
🌱 Wegańska

Zamiast ptasiego mleczka, czyli czekoladowe trufle

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
15
71
J
Jadlonomia.com