Ciasto na pierogi z mąki ryżowej

25 min
25 porcji
61 kcal
Ciasto na pierogi z mąki ryżowej
Bezglutenowe ciasto na pierogi z mąki ryżowej – wegańska alternatywa dla klasycznego przepisu. Przygotowane z mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej, gotowe w zaledwie 25 minut (w tym 5 minut gotowania). Niskokaloryczne – tylko 61 kcal na porcję, idealne dla osób dbających o linię. Doskonałe dla osób na diecie bezglutenowej, łatwe w trawieniu. Świetne na rodzinny obiad z ulubionym nadzieniem – tradycyjnym lub wegańskim. Podawaj z cebulką podsmażoną na oleju lub świeżymi ziołami dla podkreślenia smaku.
20 min
Przygotowanie
5 min
Gotowanie
25 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 25 porcji 10x
/5 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/5
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Aromatyczny szpinak z prażonym kokosem
🌱 Wegańska

Aromatyczny szpinak z prażonym kokosem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
2
267
J
Jadlonomia.com
Falafel z sezamowym dipem z dyni
🌱 Wegańska

Falafel z sezamowym dipem z dyni

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

110 min
25
81
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki faszerowane porami
🌱 Wegańska

Ziemniaki faszerowane porami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

95 min
4
170
J
Jadlonomia.com
Ziemniaki Hasselback
🌱 Wegańska

Ziemniaki Hasselback

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

60 min
6
141
J
Jadlonomia.com