Ciasto Piña Colada

260 min
1 porcja
3744 kcal
Ciasto Piña Colada
Wegańskie ciasto Piña Colada – pyszny deser inspirowany tropikalnym smakiem ananasa i mleka kokosowego. Kluczowe składniki to mleko roślinne, świeży ananas i cukier trzcinowy, tworzące idealną harmonię smaków. Przygotowanie zajmuje ok. 4 godziny, w tym 40 minut aktywnej pracy. Porcja dostarcza aż 56g białka, a ananas wspomaga trawienie dzięki enzymom bromelainy. Świetna propozycja na słodkie śniadanie lub deser na specjalne okazje. Podawaj schłodzone, udekorowane plastrami ananasa i wiórkami kokosowymi.
40 min
Przygotowanie
220 min
Gotowanie
260 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/13 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/13
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Orzechowiec
🌱 Wegańska

Orzechowiec

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ratunkowe czekoladowe ciasto
🌱 Wegańska

Ratunkowe czekoladowe ciasto

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3128
J
Jadlonomia.com
Piernik dyniowy
🌱 Wegańska

Piernik dyniowy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

65 min
1
3948
J
Jadlonomia.com
Wieniec cynamonowy
🌱 Wegańska

Wieniec cynamonowy

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
3374
J
Jadlonomia.com