Coleslaw to imprezowy hicior o czym przekonałam się już wielokrotnie. Dzisiaj założyłam różowe okulary i postanowiłam nadać mu trochę więcej koloru niż zwykle. W misie wylądował burak z czerwoną kapuchą, razem utaplali się w majonezie i mleku kokosowym. Wydaje mi się, que to już całkiem wybuchowa mieszanka, ale do prawdziwej eksplozji smaku potrzebny był jeszcze granat! Przyjemnie czasem poczuć miętkę, więc dodałam jeszcze trochę zielonego. Różówy Kolosław wygląda i smakuje kapitalnie, więc od razu sugeruję nałożyć podwójną porcję!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami
Sałatka z kozim serem, gruszką i orzechami to połączenie wyjątkowych smaków i tekstur, które z pewnością zachwycą Was i Waszych …
Carpaccio z buraka
Carpaccio z buraka z brzoskwinią i serem kozim, na rukoli. Świetna alternatywa dla wersji mięsnej. Pyszne i zdrowe danie.
Sałatka z serem kozim, jabłkiem, żurawiną i orzechami włoskimi
Sałatka z kozim serem jabłkiem, żurawiną oraz orzechami włoskimi. Pyszna pożywna sałatka, prosta w przygotowaniu, kolorowa. Przepis
Tabbouleh z botwiną, mango i halloumi
Nie gram z Wami w żadne gierki, ale mam info z pierwszej ręki, przyniosłam wczoraj z warzywniaka newinę, zaczął się …