CYNAMONOWA GRANOLA Z ORZECHAMI PEKAN, PŁATKAMI KOKOSOWYMI I SYROPEM KLONOWYM
Półki sklepowe uginają się od różnorodnych mieszanek musli, czy granoli ale zapewniam, że nie znajdziecie żadnej która dorówna chociaż w połowie tej! Niesamowicie aromatyczna i chrupiąca, z delikatnym aromatem cynamonu и karmelowym smakiem syropu klonowego. Idealna do mleka, jogurtu, deserów, jak i również (a może przede wszystkim) do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika! Domowa granola to także wspaniały prezent dla Najbliższych, nie tylko z okazji świąt :)
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Białkowa kawa kuloodporna (keto, wegańska)
Gęsta i kremowa kawa o smaku czekoladowym, przypominająca cappuccino to hit ostatnich tygodni. Po blendowaniu tworzy się aksamitna pianka, k
Boczniaki po kaszubsku (wegańskie, keto)
Boczniaki a'la śledzie po kaszubsku, czyli w słodko-kwaśnym mocno pomidorowym sosie. Śledzie po kaszubsku to jedna z potraw kuchni polskiej.
Bananowy twarożek z tofu
Bananowy smak bardzo dobrze komponuje się z tofu. Twarożek jest wegański oraz bezglutenowy. Szczególnie polecam dla alergików :)
Mandaryna – szybka nalewka mandarynkowa z imbirem
„Hejka tu Mandaryna. Znacie ewrynajt? Znacie? To do góry! Hopla!” – kojarzycie żenujące wystąpienie Mandaryny w Sopocie sprzed kilkunastu lat? …