
Lilak, likak, ten zapach za mną chodzi, nie mogę się uwolnić!
A dzisiaj moje nozdrza jeszcze bardziej zwariowały od tych majowych uciech. Nie wiem czy Was tym zaskoczę, ale lubię zaplatać drożdżowe warkocze. Pasemka poprzekładałam masłem cynamonowym i rabarbarem. Oblałam limonkowym lukrem.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto cukiniowe z mascarpone i owocami
Lato to nie tylko czas wielobarwnych owoców, ale także sezon na kabaczki. Cukinię można dostać w markecie przez cały rok, …
Bananowa galette ze śliwkami i aronią
Jeśli coś się robi w nieskończoność, to nawet jak się to uwielbia można się tym trochę znudzić. Zawsze lubiłam robić …
Panna cotta z pieczonymi figami, gorzką czekoladą i pistacjami
Życie jest jak bieg przez płotki, codziennie pokonujemy przeszkody i podejmujemy decyzje od których zależą nasze dalsze losy. Wygrywa ten …
Placuszki ziemniaczano-twarogowe
Tak, tak, dobrze przeczytaliście- śniadanie do łóżka! Notka z tego cyklu, jak policzyłam, nie pojawiła się na blogu od kwietnia …