Oto mój dzisiejszy sukces: czekoladowe cookies bez glutenu! Na razowej mące gryczanej, a cukier zredukowany o połowę! - wychodzą przepyszne!
Spójrzcie za okno… A teraz wyobraźcie sobie coś, co mogłoby chociaż trochę ten widok osłodzić. Gdyby tak na parapecie stała filiżanka zimowej, korzennej kawy, a obok niej talerzyk z czekoladowymi cookies bez glutenu, czyli tradycyjne ciastka czekoladowe w zdrowszej wersji? Dobry plan!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto marchewkowe
Przepyszne i wilgotne ciasto marchewkowe z delikatną nutą cynamonu, które otula jak ciepły koc w jesienny dzień.
Owsianka a’la szarlotka
Owsianka a'la szarlotka, czyli owsianka z jabłkami i cynamonem, będąca zdrowszą wersją deseru lub śniadania. Płatki owsiane grają tu rolę …
Pancakes owsiane
Pancakes owsiane z bananem, czyli pyszne fit śniadanie z dużą ilością błonnika. Ulubione pancakes całej rodziny, a jednocześnie zdrowe!
Owsiane biscotti z pistacjami i żurawiną
Owsiane biscotti, czyli zdrowsza wersja włoskiego specjału. Bez dodatku curku i mąki. Bezglutenowe, zdrowe ciastka. Ideale jako przekąska/śniadanie.