
Pyszne czekoladowe cookies – wegetariańskie i bezglutenowe ciasteczka na bazie mąki gryczanej i ryżowej, z dodatkiem gorzkiego kakao. Przygotujesz je w niecałą godzinę, a każda porcja to tylko 112 kcal. Naturalnie słodzone ksylitolem lub erytrytolem, dostarczają błonnika i przeciwutleniaczy z mąki gryczanej. Idealne na zdrową przekąskę lub deser do kawy. Podawaj ciepłe, z mlekiem roślinnym dla pełni przyjemności – doskonałe na jesienne wieczory!
30 min
Przygotowanie
24 min
Gotowanie
54 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 20 porcji
10x
/13 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/13
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tradycyjny sernik waniliowy na kakaowym spodzie, z polewą czekoladową.
Są takie okazje w ciągu roku, gdy klasyczny, tradycyjny sernik waniliowy jest stałym punktem programu w naszym domu. Święta i …
110 min
8
273
E
Easyvege.pl
Tarta Babie Lato – wersja wegetariańska.
Oto tarta o smaku późnego lata! – na bajecznie kruchym, maślanym cieście, z waniliowym kremem i z soczystymi brzoskwiniami.
80 min
8
E
Easyvege.pl
Śniadaniowe drożdżówki z twarogiem, truskawkami i kruszonką
Oto szybkie, poranne drożdżówki z twarogiem oraz truskawkami, wypełnione nadzieniem po brzegi i hojnie posypane kruszonką!
65 min
6
227
E
Easyvege.pl
Poświąteczny pudding z makowca - przepis zero waste.
Ten wegetariański przepis na pudding z makowca zero waste jest pomysłem na pyszne wykorzystanie resztek poświątecznych ciast.
80 min
6
557
E
Easyvege.pl