
Domowa granola czekoladowa – wegańska i bezglutenowa propozycja śniadaniowa z nutą komfortowego smaku. Kluczowe składniki to chrupiące migdały, płatki owsiane i aromatyczne kakao. Przygotowanie zajmuje zaledwie 20 minut aktywnej pracy, a pieczenie 40 minut. Bogata w błonnik (35g białka na porcję) i zdrowe tłuszcze, wspiera pracę jelit dzięki zawartości orzechów i suszonych owoców. Idealna na pożywne śniadanie lub energetyczną przekąskę. Podawaj z jogurtem roślinnym i świeżymi owocami dla idealnej równowagi smaków.
20 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
60 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
35 min
20
129
J
Jadlonomia.com