W moim domu trwa dyskusja czy to jest jeszcze kawa, czy śniadanie, a może już deser? - to wegańska pumpkin spice latte!
Jeśli wypróbujecie moją pumpkin spice latte, koniecznie dajcie znak co sami o tym myślicie! Już teraz mogę zapewnić, że będzie to:
- przepyszna, bardzo charakterystyczna i jesienna kawa, która nie smakuje jak słodki ulepek,
- albo całkiem sycące drugie śniadanie, zwłaszcza jeśli użyjecie mleka sojowego,
- lub zdrowy, domowy, ciepły deser – coś idealnego na szare popołudnie!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
WEGAŃSKIE CROISSANTY DYNIOWE
Sezon dyniowy rozpoczynamy od przepysznych, chrupiących a zarazem delikatnych rogalików! Ten piękny kolor to właśnie zasługa aromatycznej d...
Pieczone jabłka z jaglanką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Dyniowe pancakes
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Pieczone jabłka z jaglanką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.