
Domowa pumpkin spice latte – rozgrzewający, wegański napój bez cukru i glutenu, przygotowany na bazie śmietanki kokosowej, kawy i aromatycznych przypraw jak cynamon, kardamon i imbir. Gotowa w zaledwie 15 minut (plus czas gotowania), dostarcza 417 kcal na porcję. Imbir wspomaga odporność, a naturalne przyprawy pobudzają metabolizm. Idealna na jesienne śniadanie lub deserowy rytuał. Podawaj z dodatkiem bitej śmietany kokosowej i szczyptą cynamonu dla podkreślenia smaku.
15 min
Przygotowanie
60 min
Gotowanie
75 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/14 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/14
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pieczone jabłka z jaglanką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
178
J
Jadlonomia.com
Dyniowe pancakes
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
12
81
J
Jadlonomia.com
Pieczone jabłka z jaglanką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
178
J
Jadlonomia.com
Dyniowa owsianka
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
25 min
3
523
J
Jadlonomia.com