Domowy kompot jesienny – ogrzeje, nawodni, złagodzi objawy przeziębienia…
50 min
4 porcje
13 kcal

Domowy kompot jesienny – rozgrzewający, wegański napój bez dodatku cukru i glutenu. Przygotowany z jabłek, gruszek i śliwek z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i cynamonu. Gotowy w zaledwie 10 minut aktywnego przygotowania, dostarcza jedynie 13 kcal na porcję. Naturalnie wzmacnia odporność dzięki imbir
10 min
Przygotowanie
40 min
Gotowanie
50 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Czekoladowe ciasto z burakiem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
8
509
J
Jadlonomia.com
Piernik dyniowy
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
65 min
1
3948
J
Jadlonomia.com
Dyniowe ciasteczka z czekoladą
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
44 min
18
114
J
Jadlonomia.com
Pudding chia kokosowo – buraczany
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
195 min
4
340
J
Jadlonomia.com