Drożdżowe racuchy z jabłkami

35 min
15 porcji
109 kcal
Drożdżowe racuchy z jabłkami
Puszyste drożdżowe racuchy z jabłkami – wegańska wersja klasycznego comfort food na mleku roślinnym i cukrze trzcinowym. Gotowe w zaledwie 35 minut, w tym szybkie 20 minut przygotowania. Niskokaloryczne (109 kcal/porcję), a dzięki jabłkom dostarczają cennego błonnika. Idealne na niedzielne śniadanie lub słodką przekąskę. Podawaj ciepłe, posypane cukrem pudrem lub polane syropem klonowym dla dodatkowego aromatu. Smak dzieciństwa w wersji roślinnej!
🌅 Śniadania 🍰 Desery 🤗 Comfort food 💰 Budżetowe 👶 Dla początkujących
20 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
35 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 15 porcji 10x
/7 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/7
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com