
Dziś zachęcam Was do masowania. Trafiła do mnie paczka z fantastycznymi orientalnymi produktami Jasmeen Oriental.
Harissę połączyłam z wodą różaną i sokiem z cytryny. Pikantną, kwiatową pastą wymasowałam kawałki piżmowej dyni, którą dostałam na hali w Gdyni. Przed zabiegiem delikatnie ją nacięłam jak (pewnie Wam znane) „ziemniaki Hasselback”. Po masażu posypałam ją z wierzchu płatkami róży i zapiekłam. Świeżo upieczoną dynię polecam serwować z kolendrą i granatem, bombowe połączenie.
Mam dla Was 10% zniżki na produkty Jasmeen na hasło: TOSIA10. Do wykorzystania do końca miesiąca. Polecam szczególnie: harrisę, za’atar, babę ghanoush, hummus i wodę różaną. Przyjemnych zakupów, a tutaj link do sklepu.
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wegańskie śledzie po kaszubsku
Oto zweganizowany klasyk, czyli wegańskie śledzie po kaszubsku–lepsze niż oryginał, bo bez ości, ale z porcją białka i kwasów omega …
Wegańskie śledzie adwentowe
Oto sposób na śledziowe specjały dla wegan i dla wegetarian! - mój ulubiony przepis na wegańskie śledzie adwentowe z cebulką …
Jesienne pieczone warzywa - obiad błyskawiczny!
Są świetną przystawką, zastąpią sałatkę, sprawdzą się jako przekąska na długie jesienne wieczory pod kocem. Pieczone warzywa to setki możliwości!
Domowy kompot jesienny – ogrzeje, nawodni, złagodzi objawy przeziębienia…
Oto domowy kompot, który nie tylko Was rozgrzeje, ale będzie też sprzymierzeńcem w zdrowieniu, gdy dopadnie przeziębienie.