
Nikt nie lubi podróbek, ale to wyjątkowo smaczne fałszerstwo. Przed Wami fakegrzebki, czyli pineapple tofu scallops.
Ananasowe vegrzebki taplają się w pomarańczowo-imbirowym sosie. Zaserwowałam je na ryżu, z prażonym sezamem i miętą.
Mam nadzieję, że poczujecie miętę do tego przepisu i podrobicie je w swojej kuchni ✌?
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Meksykański zapiekany kalafior
Viva Mexico! Co łączy Meksyk, dobrej jakości kawę i kalafiora? Na pierwszy rzut oka nic, ale ja postanowiłam te 3 …
Tarta Ratatuj
Jeśli przyjdzie ktoś do Was i powie „Bonjour, jestem głodny i zmęczony wyścigiem szczurów, podaj mi sznur albo ratuj”.Ty powiedz …
Ziemniaczane kotlety z kozim serem i karmelizowaną cebulą
Gdy zostaną Ci z obiadu ziemniaki, nic się nie martw. O rety! Przecież można z nich zrobić przepyszne ziemniaczane kotlety.Dostałam …
Hummusowa tarta z burakami i kalafiorem
Hummus jako wnętrze tarty? Dlaczego nie! Oto tarta smakująca Bliskim Wschodem z naszymi rodzimymi warzywami. Jej dużym atutem jest nie …