
To będzie mój ostatni przepis…
Przygotowany w kuchni, w której gotowałam przez 9 lat. Idzie nowe!
Między kartonami zabrałam się za fasolkę szparagową, danie szybkie i bez użycia wielu gadżetów kulinarnych, bo już większość spakowałam. Fasolka wymaga atencji już teraz, bo jest kompletnie niedoceniana! Zazwyczaj ląduje gdzieś na talerzu między ziemniakami, a koteltem.
Moja szparagowa tapla się z brzoskwinkami w lepkim słodko-kwaśnym sosie. A jej wierzch zdobi chrupiąca pistacjowa kruszonka. Zapewniam, że w trakcie konsumpcji będziecie mlaskać ?
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Coleslaw z czerwonej kapusty i buraków
Coleslaw to imprezowy hicior o czym przekonałam się już wielokrotnie. Dzisiaj założyłam różowe okulary i postanowiłam nadać mu trochę więcej …
Wielkanocna babka ziemniaczana
Czasem dosięgają nas codzienne, ziemskie sprawy. Zerknęłam dziś na koszyk z ziemniakami i pomyślałam „Masz Ci babo placek, co zrobić …
Tabbouleh z botwiną, mango i halloumi
Nie gram z Wami w żadne gierki, ale mam info z pierwszej ręki, przyniosłam wczoraj z warzywniaka newinę, zaczął się …
Pieczone szparagi z kozim serem i pangrattato
Co zrobić z suchą bułą? Najlepiej zetrzeć na suchary. A co zrobić żeby suchary były smaczniejsze? W rytm piosenki Mietka …