Figowy sernik z nerkowców

270 min
1 porcja
4777 kcal
Figowy sernik z nerkowców
Figowy sernik z nerkowców – wyjątkowy wegański deser w wersji raw, bez cukru i glutenu. Opiera się na naturalnej słodyczy daktyli, kremowej konsystencji nerkowców i aromatycznych figach. Przygotowanie zajmuje zaledwie 30 minut (plus czas chłodzenia), dostarczając aż 148g białka na porcję. Bogactwo orzechów i pestek dyni wspiera pracę mózgu i dostarcza zdrowych tłuszczów. Idealny na specjalne okazje lub jako odżywcza przekąska. Podawaj udekorowany świeżymi figami i posypką z maku dla eleganckiego wykończenia.
🍰 Desery 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe 🥬 Raw
30 min
Przygotowanie
240 min
Gotowanie
270 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/10 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/10
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Czekoladowe ciasto z tahiną
🌱 Wegańska

Czekoladowe ciasto z tahiną

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
1
3312
J
Jadlonomia.com
Orzechowiec
🌱 Wegańska

Orzechowiec

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
7624
J
Jadlonomia.com
Ciasto Piña Colada
🌱 Wegańska

Ciasto Piña Colada

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

260 min
1
3744
J
Jadlonomia.com
Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com