Francuskie tosty z dynią

30 min
12 porcji
Francuskie tosty z dynią
Francuskie tosty z dynią – pyszne wegańskie śniadanie z jesiennym akcentem, przygotowane na bazie puree dyniowego i mleka sojowego. Gotowe w zaledwie 30 minut, są idealne na szybki poranny posiłek. Dynia bogata w beta-karoten wspiera odporność, a cynamon i skórka pomarańczowa nadają wyjątkowy aromat. Świetnie smakują z dodatkiem syropu klonowego i świeżych owoców. To doskonały sposób na wykorzystanie sezonowych warzyw w słodkiej wersji.
30 min
Przygotowanie
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 12 porcji 10x
/7 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/7
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Pieczone jabłka z jaglanką
🌱 Wegańska

Pieczone jabłka z jaglanką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
178
J
Jadlonomia.com
Dyniowe pancakes
🌱 Wegańska

Dyniowe pancakes

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
12
81
J
Jadlonomia.com
Pieczone jabłka z jaglanką
🌱 Wegańska

Pieczone jabłka z jaglanką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
178
J
Jadlonomia.com
Marchewkowa owsianka
🌱 Wegańska

Marchewkowa owsianka

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

20 min
3
208
J
Jadlonomia.com