
Gofry po meksykańsku to wegańskie i bezglutenowe śniadanie, które podbije Twoje kubki smakowe! Przygotujesz je w zaledwie 15 minut z mąki kukurydzianej, ryżowej i aromatycznych przypraw jak kumin i ostra papryka. Lekkie, chrupiące i pełne meksykańskiego charakteru, dostarczą energii na cały poranek. Dzięki mące kukurydzianej są bogate w błonnik wspierający trawienie. Idealne na weekendowe śniadanie – podawaj z guacamole i świeżą kolendrą dla pełni smaku!
10 min
Przygotowanie
5 min
Gotowanie
15 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/13 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/13
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Idealne naleśniki bez jajek
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
8
189
J
Jadlonomia.com
Pasta bezjajeczna
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
1
567
J
Jadlonomia.com
Buraczane pancakes
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
12
90
J
Jadlonomia.com
Tofucznica, czyli smażone tofu na śniadanie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
2
J
Jadlonomia.com