Gofry po meksykańsku

15 min
4 porcje
Gofry po meksykańsku
Gofry po meksykańsku to wegańskie i bezglutenowe śniadanie, które podbije Twoje kubki smakowe! Przygotujesz je w zaledwie 15 minut z mąki kukurydzianej, ryżowej i aromatycznych przypraw jak kumin i ostra papryka. Lekkie, chrupiące i pełne meksykańskiego charakteru, dostarczą energii na cały poranek. Dzięki mące kukurydzianej są bogate w błonnik wspierający trawienie. Idealne na weekendowe śniadanie – podawaj z guacamole i świeżą kolendrą dla pełni smaku!
🌅 Śniadania 🥪 Kanapki 🤗 Comfort food 🌾 Bezglutenowe Szybkie ≤20min
10 min
Przygotowanie
5 min
Gotowanie
15 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/13 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/13
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Idealne naleśniki bez jajek
🌱 Wegańska

Idealne naleśniki bez jajek

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
8
189
J
Jadlonomia.com
Pasta bezjajeczna
🌱 Wegańska

Pasta bezjajeczna

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
1
567
J
Jadlonomia.com
Buraczane pancakes
🌱 Wegańska

Buraczane pancakes

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
12
90
J
Jadlonomia.com
Tofucznica, czyli smażone tofu na śniadanie
🌱 Wegańska

Tofucznica, czyli smażone tofu na śniadanie

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

20 min
2
J
Jadlonomia.com