Gofry z kaszy gryczanej

730 min
4 porcje
262 kcal
Gofry z kaszy gryczanej
Wegańskie gofry z kaszy gryczanej – bezglutenowe i zdrowe śniadanie, które zaskoczy smakiem! Przygotowane z niepalonej kaszy gryczanej, mąki ziemniaczanej i mleka roślinnego, są bogate w błonnik i minerały. Choć wymagają 12 godzin namaczania kaszy, samo smażenie zajmuje zaledwie 10 minut. Porcja to tylko 262 kcal, a danie dostarcza cennego magnezu wspierającego układ nerwowy. Idealne na weekendowe śniadanie lub podwieczorek. Podawaj z owocami sezonowymi i syropem klonowym dla słodkiego akcentu.
720 min
Przygotowanie
10 min
Gotowanie
730 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/6 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/6
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com