Ziemniaki są
aha, aha,
Gorące!
Oj te są! Zapewniam Was o tym, że zrobicie je raz i będziecie powtarzać, bo są: łatwe, szybkie, bezobsługowe, aromatyczne i pyszne. Jedyna rzecz jakiej potrzebujecie do ich przygotowania to naczynie żaroodporne lub patelnia żeliwna z pokrywką i trochę czasu. Na pewno będziecie unikać gotowanych kartofli, pomni tego jaki smak mają ziemniaki prosto z pieca. Do dzieła!
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Sos serowy z ziemniaka, ale bez sera!
Wygląda jak sos serowy, smakuje jak sos serowy.. ale sera wcale tam nie ma! Sos serowy z ziemniaka jest naprawdę …
Moskole – góralskie placki z gotowanych ziemniaków (wegańskie)
Moskole to wegańskie placki z gotowanych ziemniaków. Z zewnątrz chrupiące, w środku miękkie, rewelacyjnie smakują z masłem czosnkowym!
Kotlety jaglane z soczewicą, wegańskie
Kotlety są delikatnie chrupiące i miękkie w środku. Są tak dobre, że prawie nie było czego smażyć gdy zaczęłam się …
Makaron ze szpinakiem wegański
Wegański makaron ze szpinakiem uwielbiam ze względu na swoją prostotę i często przygotowuję to danie pomimo, że jestem wegetarianką. Jest …