Granola jabłkowa

45 min
1 porcja
3013 kcal
Granola jabłkowa
Chrupiąca granola jabłkowa – wegańska i bezglutenowa przekąska z płatkami owsianymi, migdałami i orzechami laskowymi. Przygotowanie zajmuje zaledwie 15 minut, a po upieczeniu dostarcza aż 92g białka na porcję. Bogactwo błonnika wspiera trawienie i zapewnia długotrwałe uczucie sytości. Idealna na energetyczne śniadanie lub zdrową przekąskę w ciągu dnia. Podawaj z jogurtem roślinnym i świeżymi owocami dla dodatkowej porcji witamin.
🌅 Śniadania 🥨 Przekąski Energetyczne 🚫 Bez cukru 🌾 Bezglutenowe 🌾 Wysokobłonnikowe
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 1 porcji 10x
/12 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/12
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Granola pomarańczowo – kokosowa
🌱 Wegańska

Granola pomarańczowo – kokosowa

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

40 min
8
300
J
Jadlonomia.com
Drożdżówki z pokrzywowym pesto
🌱 Wegańska

Drożdżówki z pokrzywowym pesto

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

120 min
8
479
J
Jadlonomia.com
Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem
🌱 Wegańska

Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

30 min
4
361
J
Jadlonomia.com
Jaglany koktajl z nektarynkami
🌱 Wegańska

Jaglany koktajl z nektarynkami

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

45 min
3
257
J
Jadlonomia.com