
Chrupiąca granola jabłkowa – wegańska i bezglutenowa przekąska z płatkami owsianymi, migdałami i orzechami laskowymi. Przygotowanie zajmuje zaledwie 15 minut, a po upieczeniu dostarcza aż 92g białka na porcję. Bogactwo błonnika wspiera trawienie i zapewnia długotrwałe uczucie sytości. Idealna na energetyczne śniadanie lub zdrową przekąskę w ciągu dnia. Podawaj z jogurtem roślinnym i świeżymi owocami dla dodatkowej porcji witamin.
15 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/12 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/12
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Granola pomarańczowo – kokosowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
8
300
J
Jadlonomia.com
Drożdżówki z pokrzywowym pesto
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
120 min
8
479
J
Jadlonomia.com
Grzanki z figami i roślinnym twarożkiem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
4
361
J
Jadlonomia.com
Jaglany koktajl z nektarynkami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
3
257
J
Jadlonomia.com