
Grillowane rzodkiewki – wegańskie i bezglutenowe danie pełne świeżych smaków. Kluczowe składniki to chrupiące rzodkiewki, aromatyczny czosnek i soczysta cytryna. Przygotujesz je w zaledwie 34 minuty, w tym tylko 4 minuty grillowania. Porcja dostarcza 772 kcal, bogatych w witaminę C z rzodkiewek i cytryny. Dzięki zawartości błonnika wspiera trawienie. Idealne na letni obiad lub lekką kolację. Podawaj z chrupiącym pieczywem i świeżymi liśćmi pietruszki dla pełni aromatu.
🌾
Bezglutenowe
30 min
Przygotowanie
4 min
Gotowanie
34 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych