Gruzińskie smaki - pasta z czarnej fasoli i orzechów włoskich.
40 min
4 porcje
288 kcal

Gruzińska pasta z czarnej fasoli i orzechów włoskich to wyraziste, wegańskie danie, które zachwyci miłośników intensywnych smaków. Główne składniki – czarna fasola i orzechy włoskie – tworzą bogatą w białko (10g/porcję) i wartości odżywcze pastę. Przygotowanie zajmuje tylko 20 minut aktywności, a całość gotowa jest w 40 minut. Dzięki zawartości błonnika wspiera pracę jelit. Idealna jako pożywne śniadanie, szybki lunch box lub przekąska. Podawaj z pieczywem, warzywami lub jako dodatek do wrapów – zawsze smakuje wybornie!
20 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/11 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/11
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Tosty z hummusem
Tosty z hummusem to jeden z tych przepisów, które idealnie łączą szybkość przygotowania, zdrowie i pełnię smaku. Hummus jest doskonałą …
20 min
1
383
P
Przepisydlazielonych.pl
Wegańskie podpłomyki z hummusem buraczkowym i chrupiącymi, zielonymi liśćmi
Pachnące, świeże pieczywo bez wychodzenia z domu!–wegańskie podpłomyki z hummusem i warzywami polecają się na śniadania, przekąski i kolacje!
70 min
10
274
E
Easyvege.pl
Drożdżówki z pokrzywowym pesto
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
120 min
8
479
J
Jadlonomia.com
Chleb zmieniający życie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
8
735
J
Jadlonomia.com