
Grzanki z kurkami i wędzonym twarogiem – wegetariańska propozycja pełna smaku, łącząca chrupiący chleb na zakwasie z aromatycznymi kurkami i wędzonym twarogiem. Danie gotowe w zaledwie 25 minut, dostarcza 10g białka i tylko 253 kcal na porcję. Bogate w żelazo ze szpinaku, wspiera układ odpornościowy. Idealne na sycące śniadanie lub kolację w stylu comfort food. Podawaj z dodatkiem świeżych ziół i sałatki dla podkreślenia smaku.
10 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
25 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 3 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pasta pasztetowa dla miłośników mięsnych smaków
Wielbiciele kanapek z pasztetem - oto pasta specjalnie dla Was! Wegańska pasztetowa!
45 min
4
384
E
Easyvege.pl
Bruschetty z szafranowym majonezem i pieczoną cukinią
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
2
217
J
Jadlonomia.com
Śniadaniowe drożdżówki z twarogiem, truskawkami i kruszonką
Oto szybkie, poranne drożdżówki z twarogiem oraz truskawkami, wypełnione nadzieniem po brzegi i hojnie posypane kruszonką!
65 min
6
227
E
Easyvege.pl
Wegetariańskie placki twarogowe inspirowane moimi wspomnieniami z dzieciństwa…
Dorastałam w czasach, gdy dzieci nie znały jeszcze pancakes z syropem klonowym, ale pyszną atrakcją wakacji były placki twarogowe!
35 min
10
81
E
Easyvege.pl