
Idealne naleśniki bez jajek – wegańskie i bezglutenowe placki, które nie rozpadają się i smakują jak tradycyjne. Przygotowane z mąki pszennej, płatków owsianych i mleka sojowego, gotowe w 45 minut. Każda porcja to zaledwie 189 kcal, dostarczając zdrowych węglowodanów i błonnika. Dzięki płatkom owsianym wspierają pracę jelit i dają energię na długo. Perfekcyjne na weekendowe śniadanie lub słodką kolację. Podawaj z domową konfiturą, syropem klonowym lub świeżymi owocami dla pełni smaku.
30 min
Przygotowanie
15 min
Gotowanie
45 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 8 porcji
10x
/7 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/7
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Pasta bezjajeczna
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
1
567
J
Jadlonomia.com
Buraczane pancakes
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
12
90
J
Jadlonomia.com
Tofucznica, czyli smażone tofu na śniadanie
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
2
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes z tofu
Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, jak zrobić puszyste, pyszne pancakes bez jajek i mleka? Mam dla Was idealne rozwiązanie – wegańskie …
20 min
4
317
P
Przepisydlazielonych.pl