
Jeśli już znacie przepis na WEGAŃSKIE JAJKA SADZONE, to nie mogło zabraknąć sosu a'la carbonara! Oczywiście przygotowywana w zupełnie inny sposób niż tradycyjnie, ale ostateczny smak jest bardzo mocno zbliżony do oryginału! Nie zapomnijcie o chrupiącym, wędzonym dodatku. U mnie tym razem wędzone tofu, ale dobrze sprawdzi się także, np. BEKON KOKOSOWY, czy SEITANOWY!
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
CYTRYNOWE RAVIOLI Z BIAŁĄ FASOLĄ, SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
Ravioli - czyli jedne z moich ulubionych pierożków! Dzisiaj w wersji z kremową białą fasolą, szpinakiem i suszonymi pomidorami, do …
RAVIOLI Z OKARĄ I JARMUŻEM
Często dostaję pytania co zrobić z okarą pozostałą po produkcji mleka sojowego. Na blogu znalazł się już mistrzowski SERNIK SNICKERS …
RAVIOLI Z KURKAMI I WĘDZONYM TOFU
Kolejny przepis na rozpływające się w ustach ravioli! Proste, dość szybkie w przygotowaniu nadzienie z wędzonego tofu i aromatycznych kurek...
SPAGHETTI W KREMOWYM SOSIE Z PIECZONEJ PAPRYKI
SPAGHETTI W SOSIE ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW to jedno z tych dań, którymi mogłabym się objadać całe lato, a najchętniej na …