
Mam dla Was nowinę, czas na botwinę! Co powiecie na jajka na różowej fecie? Przedstawiam przepis na szybką pastę z fety i botwiny, możecie ją serwować na kanapkach, albo z jajkami na wielkanocnym stole, ale to nie koniec wrażeń. Interesującego posmaku dodaje im palone masło z pastą chilli i chrupiące płatki migdałowe. Będą Państwo zadowoleni
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wielkanocna babka ziemniaczana
Czasem dosięgają nas codzienne, ziemskie sprawy. Zerknęłam dziś na koszyk z ziemniakami i pomyślałam „Masz Ci babo placek, co zrobić …
Cacy jaja
Nie zadzieraj nosa, nie udawaj Greka, spróbuj cacy jajek, czeka Cię smaków dyskoteka!Tym beznadziejnym rymem nawiązującym do piosenki Czerwonych...
Coleslaw z czerwonej kapusty i buraków
Coleslaw to imprezowy hicior o czym przekonałam się już wielokrotnie. Dzisiaj założyłam różowe okulary i postanowiłam nadać mu trochę więcej …
Mazurek Tiramisu
To już tradycja, że na burczymiwbrzuchu przed świętami pojawia się on – słodki elegancik. Taki z niego piękniś, że swoje …