Mam dla Was nowinę, czas na botwinę! Co powiecie na jajka na różowej fecie? Przedstawiam przepis na szybką pastę z fety i botwiny, możecie ją serwować na kanapkach, albo z jajkami na wielkanocnym stole, ale to nie koniec wrażeń. Interesującego posmaku dodaje im palone masło z pastą chilli i chrupiące płatki migdałowe. Będą Państwo zadowoleni
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Wielkanocna babka ziemniaczana
Czasem dosięgają nas codzienne, ziemskie sprawy. Zerknęłam dziś na koszyk z ziemniakami i pomyślałam „Masz Ci babo placek, co zrobić …
Cacy jaja
Nie zadzieraj nosa, nie udawaj Greka, spróbuj cacy jajek, czeka Cię smaków dyskoteka!Tym beznadziejnym rymem nawiązującym do piosenki Czerwonych...
Mazurek czekoladowy pomarańczowy karmelowy
Jeśli na świątecznym stolę znajdą się mazurki, jajka i sałatka warzywna, dużo więcej do szczęścia mi nie trzeba, choć nie …
kotlety jajeczne, czyli jak wykorzystać jajka z Wielkanocy
Święta jak zwykle minęły za szybko, zostało po nich jedynie przejedzenie, kawałek sernika i mnóstwo jaj na twardo, których ugotowaliśmy …