
Marynatowe tofu – wegański hit pełen smaku, przygotowany w zaledwie 20 minut! Klasyczne tofu wzbogacone sosem sojowym i syropem klonowym, z nutą czosnku i imbiru. Bogate w białko (18g na porcję), dostarcza pełnowartościowego roślinnego białka. Idealne dla osób szukających szybkiej i zdrowej przekąski lub obiadu. Wędzona papryka nadaje wyjątkowego aromatu. Podawaj z ryżem lub świeżą sałatą, jako samodzielne danie lub dodatek do wrapów.
20 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
20 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/15 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/15
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ziemniaki Hasselback
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
60 min
6
141
J
Jadlonomia.com
Idealne pieczone ziemniaczki.
Jedni uwielbiają je jako dodatek do obiadu. Inni traktują jako zdrowszą alternatywę dla frytek. Dla mnie to jesienno-zimowy comfortfood.
45 min
2
467
E
Easyvege.pl
Złoty bób z patelni – mój najlepszy sposób na bób!
Dziś przychodzę do Was z przepisem, w którym część z Was się zakocha i mówię to z pełnym przekonaniem. Złoty …
20 min
4
405
V
Veganhigh.pl
Wegański sos holenderski – bez masła, jajek i opowiadania bajek
Obiecuję Wam, że wegański sos holenderski nic nie traci wobec wersji tradycyjnej. Cudownie sprawdzi się na szparagach, śniadaniowych kompoz...
15 min
1
V
Veganhigh.pl