
Domowa granola z orzechami – wegetariańska, bezglutenowa przekąska z płatkami owsianymi, gorzką czekoladą i mieszanką orzechów. Przygotujesz ją w zaledwie 10 minut, a po upieczeniu (30 minut) zyskasz chrupiącą, aromatyczną granolę. Bogata w białko (124g na porcję) i zdrowe tłuszcze, dostarcza energii na cały dzień. Idealna jako pożywne śniadanie z jogurtem lub mlekiem roślinnym, a także jako zdrowa przekąska między posiłkami. Dodaj świeże owoce dla jeszcze lepszego smaku!
10 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 1 porcji
10x
/10 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/10
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bruschetty z szafranowym majonezem i pieczoną cukinią
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
2
217
J
Jadlonomia.com
Domowa granola
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
1
6206
J
Jadlonomia.com
Pełnoziarniste, orkiszowe gofry z twarogiem, bez cukru.
Pełnoziarniste gofry z twarogiem mogą być zarówno dobrym śniadaniem na słodko, sensownym deserem, jak i wartościową przekąską.
25 min
4
E
Easyvege.pl
Sałatka z pieczonym burakiem
Miska pysznej sałatki z pewnością umili Twój dzień, tak samo jak i mój. Sałatka z pieczonym burakiem to świetny wybór, …
10 min
2
366
B
Blendman.pl