Jesienne, domowe musli – obłędnie chrupiące, bezglutenowe, wegańskie!
40 min
4 porcje
593 kcal

Jesienne musli domowe – chrupiąca, wegańska i bezglutenowa mieszanka idealna na zdrowe śniadanie. Wyróżniają je płatki jaglane, ekspandowane jagły i orzechy, skropione olejem kokosowym z nutą cynamonu. Przygotujesz je w zaledwie 10 minut aktywności, a po upieczeniu (30 minut) zyskasz porcję o wysokiej zawartości białka (13g) i błonnika. Doskonałe źródło energii dzięki wartościowym składnikom. Świetnie komponuje się z wegańskim jogurtem i świeżymi owocami – to idealny początek dnia!
10 min
Przygotowanie
30 min
Gotowanie
40 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/8 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/8
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Jaglany koktajl z nektarynkami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
45 min
3
257
J
Jadlonomia.com
Granola pomarańczowo – kokosowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
40 min
8
300
J
Jadlonomia.com
Owsianka orzechowo – cynamonowa
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
13 min
1
1551
J
Jadlonomia.com
Owsianka z masłem orzechowo – kokosowym
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
2
571
J
Jadlonomia.com