Każda pora roku ma swoje smaki – to jasne! Ja dziś stawiam na klasykę i przekazuję Wam przepis na kremowy, jesienny sernik skyrnik na migdałowym spodzie, wykończony śliwkowym topem z korzennymi nutami. Taki deser o smaku jesieni! 😉
Wartości odżywcze
Składniki i porcje
Składniki dla :
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Ciasto marchewkowe
Przepyszne i wilgotne ciasto marchewkowe z delikatną nutą cynamonu, które otula jak ciepły koc w jesienny dzień.
pumpkin pie z imbirem, kokosem i orzechami (bez cukru, bez mąki)
Niewiele warzyw skupia na sobie tyle uwagi, co dynia jesienią (do głowy przychodzą mi tylko szparagi na wiosnę). Ale nic …
chlebek dyniowy z płatkami owsianymi, orzechami i miodem. bez mąki i prawie bez cukru
Ale mamy jesień! Od tygodnia było tu ponad 20C, słońce, złoto czerwone liście i uskutecznialiśmy spacery, pikniki, wycieczki. Od wczoraj …
Dyniowe ciasteczka z czekoladą
Czołem zuchy!Zazwyczaj sezon dyniowy rozpoczynam od ugotowania garnka kremowej zupy, ale tym razem postanowiłam powitać dynię na słodko –...