Kapusta z grzybami (wegańskie, keto)

150 min
4 porcje
103 kcal
Kapusta z grzybami (wegańskie, keto)
✍️ Opis autora:

Kapusta z grzybami to świetny dodatek do dania głównego, jest również niezastąpiona na Wigilijnym stole. Ponadto można ją wykorzystać jako farsz do pierogów, krokietów lub kulebiaka. Gorąco polecam nie tylko w sezonie świątecznym 🙂

🍽️ Obiady 🎅 Świąteczne 🌾 Bezglutenowe 🥑 Keto 🌾 Wysokobłonnikowe
30 min
Przygotowanie
120 min
Gotowanie
150 min
Łącznie

Ocena

Oceń ten przepis

Zaloguj się, aby ocenić

Wartości odżywcze

Kalorie

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 4 porcji 10x
/8 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/8
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Boczniaki po kaszubsku (wegańskie, keto)
🌱 Wegańska

Boczniaki po kaszubsku (wegańskie, keto)

Boczniaki a'la śledzie po kaszubsku, czyli w słodko-kwaśnym mocno pomidorowym sosie. Śledzie po kaszubsku to jedna z potraw kuchni polskiej.

20 min
2
262
W
Wegeprzepis.pl
Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)
🌱 Wegańska

Pierogi z kapustą i grzybami (wegańskie)

Pierogi z kapustą i grzybami to klasyka kuchni polskiej. Tak bardzo je lubię, że często przygotowuję również poza sezonem świątecznym.

150 min
80
25
W
Wegeprzepis.pl
Uszka z grzybami (wegańskie)
🌱 Wegańska

Uszka z grzybami (wegańskie)

Uszka, czyli malutkie pierogi faszerowane grzybami są przygotowywane przeze mnie od lat. To mój tradycyjny i sprawdzony przepis, zapraszam :)

180 min
150
W
Wegeprzepis.pl
Seleryba, czyli seler a’la ryba (wegańskie)
🌱 Wegańska

Seleryba, czyli seler a’la ryba (wegańskie)

Seleryba, czyli seler z nori smakujący jak ryba. Ugotowany seler strukturą przypomina rybę, a arkusze nori nadają rybi posmak.

85 min
20
63
W
Wegeprzepis.pl