Kokosowa jaglanka z granatem

30 min
2 porcje
1023 kcal
Kokosowa jaglanka z granatem
Kokosowa jaglanka z granatem to rozgrzewające, wegańskie śniadanie bezglutenowe, które smakuje jak deser. Wyróżniają ją kremowa kasza jaglana, mleko kokosowe i słodkie pestki granatu. Gotowa w zaledwie 30 minut, dostarcza aż 18,75g białka na porcję. Bogata w żelazo i błonnik, doskonale wspiera odporność w chłodne dni. Idealna na sycące śniadanie lub podwieczorek. Podawaj z dodatkiem syropu klonowego i suszonych daktyli dla podkreślenia słodkiego smaku.
10 min
Przygotowanie
20 min
Gotowanie
30 min
Łącznie

Zobacz pełny przepis

Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.

Przejdź do bloga

Ocena

Oceń ten przepis

Wartości odżywcze

Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze

Składniki i porcje

Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x Oryginał: 2 porcji 10x
/7 składników zaznaczonych

Składniki dla :

x
porcji
/7
zaznaczonych

Podobne przepisy

Inne przepisy z podobnymi kategoriami

Ciasto bananowe
🌱 Wegańska

Ciasto bananowe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
🌱 Wegańska

Wegańskie gofry idealne

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
🌱 Wegańska

Owoce pod owsianką kruszonką

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

80 min
6
535
J
Jadlonomia.com
Wegańskie pancakes doskonałe
🌱 Wegańska

Wegańskie pancakes doskonałe

Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.

35 min
20
129
J
Jadlonomia.com