
Kokosowa owsianka z żurawiną to wegańskie i bezglutenowe śniadanie, które przygotujesz w zaledwie 17 minut! Klasyczne płatki owsiane gotowane na mleku kokosowym z dodatkiem wanilii i żurawiny tworzą kremową kompozycję smaków. Porcja dostarcza 10g białka i jest źródłem antyoksydantów z żurawiny, wspierających odporność. Idealna na pożywne śniadanie lub zdrową kolację. Podawaj z dodatkiem suszonej żurawiny i kilkoma kroplami herbaty różanej dla wyjątkowego aromatu.
10 min
Przygotowanie
7 min
Gotowanie
17 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/9 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/9
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Gofry owsiane z płatków owsianych
Gofry owsiane z płatków owsianych Na święta sprawiłem sobie nową gofrownicę, ponieważ stara się gdzieś zawieruszyła… Jakim cudem tego nie …
25 min
6
129
B
Blendman.pl
Ciasto bananowe
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
70 min
1
2527
J
Jadlonomia.com
Wegańskie gofry idealne
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
50 min
4
494
J
Jadlonomia.com
Owoce pod owsianką kruszonką
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
80 min
6
535
J
Jadlonomia.com