
Kokosowy koktajl jagodowy z wanilią – pyszne wegańskie smoothie bez glutenu, które przygotujesz w zaledwie 5 minut! Wystarczy zmiksować mleko kokosowe, świeże jagody i odrobinę syropu z agawy. Bogate w antyoksydanty z jagód (394 kcal/porcję), świetnie wspiera odporność. Idealny na pożywne śniadanie lub orzeźwiającą przekąskę w upalny dzień. Podawaj schłodzony z dodatkiem lodu, ozdobiony świeżymi jagodami i listkiem mięty dla dekoracyjnego akcentu.
5 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
5 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 2 porcji
10x
/5 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/5
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Chia rozmarynowe z truskawkami
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
20 min
4
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Jaglany shake
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
30 min
4
315
J
Jadlonomia.com