
Kokosowy pudding chia – wegański i bezglutenowy deser na bazie mleka kokosowego i nasion chia, słodzony naturalnym syropem z agawy. Przygotujesz go w zaledwie 15 minut – wystarczy wymieszać składniki i odstawić do lodówki. Bogaty w błonnik (12g na porcję) i zdrowe kwasy tłuszczowe, doskonale wspiera pracę jelit. Idealny na lekkie śniadanie lub zdrową przekąskę dla całej rodziny. Podawaj ze świeżymi owocami i odrobiną płatków migdałowych dla chrupkości.
15 min
Przygotowanie
—
Gotowanie
15 min
Łącznie
Zobacz pełny przepis
Ten przepis pochodzi z zewnętrznego bloga. Kliknij poniżej, aby przejść do oryginalnej strony.
Ocena
Oceń ten przepis
Wartości odżywcze
Kalorie
Białko
Węglowodany
Tłuszcze
Składniki i porcje
Dostosuj liczbę porcji:
x
0.25x
Oryginał: 4 porcji
10x
/7 składników zaznaczonych
Składniki dla :
x
porcji
/7
zaznaczonych
Podobne przepisy
Inne przepisy z podobnymi kategoriami
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Bananowe placuszki z rabarbarem
Blog z roślinnymi przepisami – wolnymi od mięsa, nabiału i produktów pochodzenia zwierzęcego.
36 min
10
119
J
Jadlonomia.com
Racuchy z truskawkami
Chcesz przygotować ciekawe placuszki? Sięgnij najlepiej po przepis na racuchy z truskawkami! Pulchniutkie, słodziutkie... idealne.
30 min
16
95
B
Blendman.pl
Racuchy z bananami – placuszki z bananami
Pulchniutkie racuchy z bananami to świetna opcja na śniadanie nie tylko dla dzieci. W towarzystwie świeżych owoców i syropu klonowego …
20 min
10
71
B
Blendman.pl